هویج پلو یکی از غذاهای اصلی و محلی شیراز است که به دلیل طعم شیرین آن، در میان شیرازیها بسیار شهرت دارد. این غذای خوش آب و رنگ طعم فوقالعادهای داشته و به همین دلیل بسیار اشتهاآور است.
مواد به کار رفته در این غذا شامل هویج، برنج، شکر، گوشت چرخ کرده، زعفران، دارچین، نمک و فلفل میشود. برای تهیه هویج پلو باید هویج را خلالی کرده و با روغن تفت دهید، سپس شکر آب کرده را به همراه زعفران به آن اضافه کنید.
گوشت چرخ کرده را هم با دارچین، نمک و فلفل ورز داده و به صورت کوفتههای ریز قلقلی در روغن سرخ کنید. مواد مخلوط و گوشتها را پس از آبکش کردن برنج، در لایه به لایه برنج بریزید و بگذارید تا دم بکشد.
از خلال بادام و پسته میتوانید برای تزیین این غذای خوشمزه استفاده کنید. در سفر بعدی خود به شیراز، حتما هویج پلو را به یکی از وعدههای غذایی خود اختصاص دهید.